Семейство Кардшиян се готвят за старта на The Kardashians, което започва на 14 април в стрийминг платформата

...
Семейство Кардшиян се готвят за старта на The Kardashians, което започва на 14 април в стрийминг платформата
Коментари Харесай

Продължават скандалните разкрития за семейство Кардашиян

Семейство Кардшиян се готвят за старта на The Kardashians, което започва на 14 април в стрийминг платформата Hulu. Новото риалити ще наследи именитото Keeping Up With The Kardashians, с помощта на което фамилията завоюва своята голяма известност и огромна част от забележителните си приходи.

Именно по случай новото си шоу Ким Кардашиян, Клои Кардашиян, Кортни Кардашиян и майка им Крис Дженър дадоха изявление за списание , от което излиза наяве, че ни чакат два сезона с общо 40 серии. Очаква се да разберем детайлности и за свадите към известното семейство. 

Сред тях безспорно е този сред Клои Кардашиян и Тристан Томпсън. Връзката на Клои Кардашиян и Тристан Томпсън постоянно е била всичко друго, само че не и спокойна. Раздяла, събиране, разлъка, събиране... И повода за всичко това са най-много изневерите на баскетболиста.

Последната невярност обаче беше последвана от нещо друго. Бебе, родено през декември предходната година, признанията на баскетболиста, че в действителност е имал полови връзки с майката, и заведено дело против него.

Макар че Клои Кардашиян никога не е обсъждала публично слуховете, в диалог с Variety тя удостоверява, че ще прегледа този мъчителен персонален въпрос в The Kardashians.

" Иска ми се в никакъв случай да не ми се постанова да приказвам за това, тъй като по никакъв начин не е прелестно. Но това е част от моето пътешестване в живота, тъй че ще го видите в шоуто ", споделя Клои.

Когато риалитито Keeping Up With The Kardashians започва преди 15 години, никой от семейство Кардашиян не чака, че ще бъде толкоз сполучливо, а те ще станат толкоз известни. Когато през днешния ден стартират продължението му обаче, те са изцяло наясно за какво го вършат.

" Парите постоянно имат значение. Би било неуместно да се преструваме, че не е по този начин ", споделя Крис Дженър. А в тази ситуация приказваме за доста пари. Макар, че Disney не разкриват на каква стойност е договорката, има информация, че става въпрос за деветцифрена сума.

Въпреки че множеството от членовете на семейство Кардашиян постоянно са упреквани, поради обстоятелството, че са  " известни, тъй като са известни ", Ким Кардашиян не е съгласна с това изказване.

" Не ми пука какво мислят за мен. Гледам да се концентрирам върху позитивното и знам, че се скъсвам от работа. Ако някой мисли, че не върша нищо, ами скърбя. Нямам силата да се занимавам с вас. Ние не пеем, не танцуваме, не играем - ние живеем животите си и съумяваме. Какво още да ви кажа. Всъщност, имам добър съвет за дамите, които желаят да вършат бизнес. И той е: " Хванете се за работа ", безапелационна е Ким Кардашиян. Тя добавя, че в днешно време всеки единствено мрънка, в всъщност на никого не му се работи. 

Независимо от известността си, която дължат главно на риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians, не всички от фамилията желаят цялостен живот да се занимават с това.

Кортни вярва, че новото предаване с Hulu е завършек на историята й с малкия екран. " Представям си, че отпътувам да пребивавам в различен град. Не мога да допускам, че след пет години още ще се занимавам с това. "

Тя очевидно има намерение да се отдаде на половинката си Травис Баркър. След по-малко от година връзка, риалити звездата сподели " да " на барабаниста на Blink 182 през октомври 2021 година Предполагаме, че скоро им следва и женитба.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР